Over ons

In onze showroom te Haastrecht vind je alles op het gebied van meubels, slapen, vloeren, woonaccessoires, verlichting en raamdecoratie voor een complete woninginrichting. Je kunt bij ons een keuze maken uit diverse stijlen en vele prijsklasses. Ons bedrijf dateert uit 1860 en je kunt er van verzekerd zijn dat service en garantie hoog in het vaandel staan. We zijn een erkende woonwinkel en leveren tegen de voorwaarden van C.B.W. (Centrale Branchevereniging Wonen). 

Nu onze showroom verbouwd is, voldoet deze aan alle eisen en wensen van tegenwoordig. Zo is er een nieuwe personenlift geplaatst, vloerverwarming & airco geïnstalleerd en totaal nieuwe verlichting opgehangen. Deze verbouwing heeft gezorgd voor een enorme verbetering en er is een showroom gerealiseerd waar je als klant rustig kunt rondlopen in een prettige en sfeervolle omgeving. Wij leveren alles tegen scherpe prijzen en onze meubels, vloeren, gordijnen en zonwering worden geplaatst door ons zeer vakkundig team. 

We hopen dat je geïnteresseerd bent geraakt en zien je graag in onze zaak terug, waar je onder het genot van een kopje koffie een keuze kunt maken. Je kunt je auto gratis parkeren op ons eigen parkeerterrein, die te bereiken is via het industrieterrein Galgoord. Kom eens kijken in onze showroom en laat je verrassen door het grote en diverse aanbod!